6 nov. 2011

Söker boende i stockholm=kontaktannons?!

Hej!

Det är nu november och ett boende i hufvudstaden är akut. Att söka en lägenhet är lite som att skriva en kontaktannons. Jag är skötsam, röker inte, dricker inte, ligger inte, är miljonär, klagar inte, bara avskyr djur och barn, gillar inte ens tavlor på väggarna.


Min annons lyder som följande:

Jag är 30 år, lite udda men på ett bra sätt om man är en lägenhet. Det kan hända att den liksom blir bonad och hemtrevlig. Grannarna riskerar inte att bli störda av dammsugaren i tid och otid men kan däremot räkna med att jag sanerar dörrhandtaget i trapphuset.


Jag super inte längre, slutade med det efter tonåren övergick till dödsåldern. Dricker ett glas vin då och då, det stimulerar kreativiteten nämligen och då kan man måla, skriva, lyssna på musik eller pyssla. 


Jag har en sambo och en hund också, dom sover mest, eller skedar framför en serie på datorn. Grät blod över hunden i valpåldern men hon har nu växt upp till en fin 4,5 årig dam som inte gör mycket väsen av sig. Pengar då?? Jag är nybliven butikschef, därav flytten från norrland till sthlm. Kan nog hitta hål att stoppa alla pengarna i ändå men ett nöje är att gömma pengar på sparkonton och låtsas som att dom inte finns. Hade samma strategi när jag spelade monopol som mindre. Min kompis blev alltid jättearg när jag drog fram en bunt sedlar. Är portad och har inte spelat det nu på säkert 15 år... 


Det är nu november 2011. Har du ett boende till oss så skulle jag bli dig evigt tacksam?


076-6219135 eller annchristin.back@gmail.com

3 kommentarer:

 1. Är du med i tävlingen? Det måste du vara! Kom igen!

  Har du läst Kias blogg? http://kiapalmang.com/ Ni har samma ras nämligen! :)

  SvaraRadera
 2. HOPPSAN .. här händer det saker minnsan :)
  Flyttar till stora staden !!
  HUum hoppas ni hittar boende nu då :)
  Gillar annonsen , skulle nappa på den direkt ;)

  JO då tempot är nerlugnat och känslan för livet börjar återfinna sig .. Tack för raderna hos mig :) KRAAAM

  SvaraRadera
 3. SV. Det är den verkligen :) den vi har där jag bor förstörde dock det lite med alla lampor :((

  SvaraRadera