30 dec. 2010

Off we go

Hemmatillvaron slutar redan här.

Hera kramar sköldisarna adjö och så bär det av till Stockholm!

Nyår alltså, känner lite ångest för 2011. Vet ju inte vad som kommer hända?! Ett fräscht jobb skulle ju sitta fint...,



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Ja, nu är det bara en dag till att sressa lite grann på (morgondagen som inte bara är nyårsafton utan även makens födelsedag) - SEN ska jag koppla av i det nya året och bara ha det bra i nån vecka till. :-) Sen blir det lite jobba av igen, fast det är ju bara bra. För plånboken iallafall - den börjar bli rysligt mager nu...

    Du undrade vad jag anväder för objektiv. Om det var fotot i inlägget du menade specifikt, så är det taget med Canon 70-200 2,8 IS kompletterat med en närbildslins. Så gott som alla mina macrobilder är tagna med den kombinationen, och så gott som alla fågelbilderna med det objektivet. Sen har jag ett allroundobjektiv som jag mest har till mina utflykter och så där, eftersom det är så betydligt mycket lättare. Det är ett Canon 18-200 IS. I kameraväskan finns även ett fast 50 mm´s 1,4 fast det använder jag nästan aldrig. Kanske för att jag så sällan fotar porträtt, för det är väl det som det är bäst till... :-)

    Sen är ju ganska många av bloggfotona tagna med en kompaktkamera, förresten. Den har jag nästan alltid med mej i handväskan.

    SvaraRadera