29 jan. 2011

Nu tar det hus i helvetet, LCHF biskvier??!!

Vet inte hur många som läser Katrins Z blogg men jag gör det iaf. Idag låtsas hon äta biskvi och det ger mig en idé.

Visst skulle man kunna göra low carb biskvier??!! Varorna finns hos LCHF butiken


Biskvi bottnar:

450 gram mandelmassa (använd samma mängd mandlar och
mixa till en massa)
3 äggvitor
1,5 dl sukrin

Smörkräm:
400 gram rumsvarmt smör
2 dl äggvita (ca 5 äggvitor)
5 dl sukrin melis

Garnering:
Mörk choklad med hög kakaohalt och lite socker.

Bottnarna ska in i 175 gr under 15-20 min och äggvitorna i smörkrämen ska vispas upp som maräng. Ni hajar resten va, annars finns beskrivning här!


Jag har iaf planer på att fylla mitt läckra fat med dessa gobitar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar