21 nov. 2010

Nätmobbing

Tänkte lite på det här med facebook. Nu låter jag så sjukt gammal men det har verkligen blivit ett forum där man kan uttrycka sig elakt, utan att behöva ta konsekvenserna. 

Facebook är ett forum för vuxna och vissa av smågrodorna borde hålla sig borta för att inte frestas att nätmobbas, det blir inga följder av någonting. Vissa borde till och med gå tillbaka till mammas mage så dom får chansen att göra ungen bra men det är väl lite långsökt.

Önskar nästan att fejjan fanns när jag var liten, tänk då vad mycket jobbiga saker man skulle slippa. Man skulle inte behöva ta några jobbiga diskussioner face to face, man skulle kunnat dumpa första killen som frågade chans via fejjan, istället för att komma efter två timmar och säga att det funkar nog inte!

Man skulle inte ens behöva träffas för att leka, man hade ju istället kunnat spela farmville mot varandra. Det skulle vara toppen utan mänsklig interaktion.


Men åhh typiskt att man är en 80-tals unge. 








- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. hej igen och tack för supporten det känns så bra denna kosten fan jag är inte sugen på nåt sött fattar noll älskar detta jag har varit sockerberoende, konstigt för det känns mycket bättre att ha blivit av med sötsuget än kilona. hahaha nice så kommer nog detta att bli bra.....
    kram annica i södertälje

    SvaraRadera
  2. så sant som det var sagt..

    Hoppas ni haft en bra helg.
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Har aldrig fattat det här med FB... Människan vill hellre sitta vid datorn och ha 1000-tals vänner på nätet. "Shiiiet, kolla jag har över 100 000 kompisar!" Vad ska han/hon göra idag då - jo sitta vid datorn... Waaaow!

    SvaraRadera